طرز تهیه بورک برنج و مرغ
- طرز تهیه بورک برنج و مرغ
با مطالب آموزش پخت انواع غذا بیست ستون همراه باشید
طرز تهیه بورک برنج و مرغ
مدت زمان آمادهسازی مواد: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: 1:25 دقیقه
مواد مورد نیاز برای: 16 عدد
برنج یک و یک دوم پیمانه سینه مرغ نصف یک عدد نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه جعفری (ساطوریشده) 1 پیمانه نمک وفلفل به میزان لازم سفیده تخم مرغ 1 عدد خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم روش پخت بورک برنج و مرغ :
برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.
مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.
داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.
رول های آماده را ابتدا درون تخممرغ (با چنگال در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.
زمان دقیق: 2017-07-16T07:02:05+04:30
منبع: مجله اینترنتی بیست ستون
مرجع کنکور ایران برنج ,بورک ,تهیه ,میزان ,لازم ,کرده ,بورک برنج ,تهیه بورک ,میزان لازم ,پودر سوخاری منبع
درباره این سایت