طرز تهیه بورک برنج و مرغ

  • طرز تهیه بورک برنج و مرغ

    با مطالب آموزش پخت انواع غذا بیست ستون همراه باشید

    درست کردن بورک برنج و مرغ, نحوه درست کردن بورک برنج و مرغ

    طرز تهیه بورک برنج و مرغ

    مدت زمان آماده‌سازی مواد: 20 دقیقه

    مدت زمان پخت: 1:25 دقیقه

    مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

    برنج یک و یک دوم پیمانه
    سینه مرغ نصف یک عدد
    نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه
    جعفری (ساطوری‌شده) 1 پیمانه
    نمک وفلفل به میزان لازم
    سفیده تخم مرغ 1 عدد
    خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر سوخاری به میزان لازم
    روغن مایع به میزان لازم

    روش پخت بورک برنج و مرغ :

    برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

    مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

    داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

    هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

    رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

    به تلگرام ما بپیوندید

    5 ستاره از 5 در 1 رای

    عنوان این مقاله : طرز تهیه بورک برنج و مرغ

    رای شما :

    زمان دقیق: 2017-07-16T07:02:05+04:30

منبع: مجله اینترنتی بیست ستون  


مرجع کنکور ایران برنج ,بورک ,تهیه ,میزان ,لازم ,کرده ,بورک برنج ,تهیه بورک ,میزان لازم ,پودر سوخاری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شبکه و نرم افزار هرچی بخوای Red شرکت اسپینانس تجارت نیکان سراج autoposter Leftroom قلب چت|چتروم قلب|ادرس اصلی قلب چت ـ چت قلب #*! مِلُودی عآشِقآنِه هآی دِلبَرَک !*# دانلودیا