از جمله موارد بسیار تاثیرگذار در افزایش بهره‌وری سازمان که اغلب مورد توجه قرار نمی‌گیرد، غذا و تغذیه‌ای است که کارمندان از آن در محل کار بهره‌مند می‌شوند. سوالی که مطرح می‌شود این است که تغذیه سالم در محیط شرکت و بهره‌مندی کارمندان از غذای شرکتی باکیفیت چه تاثیری می‌تواند بر افزایش بازدهی در یک سازمان داشته باشد؟

 

به گزارش تجارت‌نیوز، در اغلب مواقع غذایی که در سازمان در اختیار کارمندان قرار می‌گیرد، غذایی چرب و بدون تنوع مناسب است و نمی تواند مواد مغذی برای بدن را تامین نماید.

 

غذاهایی که در کترینگ‌های مخصوص غذای شرکتی عرضه می‌شوند به دلیل پخت در مقادیر زیاد و در نظر گرفتن سلیقه عموم معمولا دارای روغن و مواد افزودنی زیادی هستند. بنابراین بعد از مدتی به نظر مصرف­کننده تکراری و بی‌کیفیت می‌­رسند. نتیجه تغذیه نادرست در محیط کار، کاهش رضایت و بهره‌وری کارکنان و افزایش ریسک به خطر افتادن سلامتی و ابتلا به بیماری‌هایی نظیر فشارخون، چاقی، کلسترول بالا، دیابت، مشکلات کلیوی و کبدی می­‌باشد.

 

موضوعی که باید به آن توجه ویژه داشت این است که فرایند هضم تمامی غذاها مشابه با یکدیگر نیست و بدن واکنش متفاوتی نسبت به غذاها دارد. بعضی از غذاها همانند ماکارونی‌، نان و نوشابه فورا گلوکز آزاد می‌کنند  و باعث می شوند تا به سرعت بدن انرژی مورد نظر خود را جذب کند اما غذاهای چرب (مثل خورشت‌های چرب، چیزبرگر، پیتزا و…) فرایند هضم سخت‌تری دارند و بدن برای هضم این نوع غذا اکسیژن بیشتری باید مصرف کند.

 


مرجع کنکور ایران شرکتی ,غذاها ,غذای ,کارمندان ,سازمان ,افزایش ,غذای شرکتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وب سایت شخصی سعیدسلیمانی فال روزانه نجوم و فضا قناری تیم امنیتی هایجک گزارش فصلی ارزان سرا سایت فروش املاک سیاست یعنی عشق